Weekendmenu maand oktober GENIETEN VAN EEN CULINAIR WEEKEND Dit weekendmenu wordt u op vrijdag, zaterdag en zondag geserveerd € 29,00/pp – € 38,00/met wijnen Weekend VAN 2 OKT TOT 4 OKT Voorgerecht Pittige scampispiesje met tomatensalsa Hoofdgerecht Varkenshaasje Blackwell met amandelkroketjes Afsluiter Een heerlijke koffie als afsluiter SHOW GALLERY Weekend VAN 9 OKT TOT 11 OKT Voorgerecht Portobello met geitenkaas uit de oven Hoofdgerecht Gebakken roodbaars, parelcouscous met gegrilde asperges en cherrytomaten Afsluiter Een heerlijke koffie als afsluiter SHOW GALLERY Weekend VAN 16 OKT TOT 18 OKT Voorgerecht Pittige scampispiesje met tomatensalsa Hoofdgerecht Varkenshaasje Blackwell met amandelkroketjes Afsluiter Een heerlijke koffie als afsluiter SHOW GALLERY Weekend VAN 23 OKT TOT 25 OKT Voorgerecht Portobello met geitenkaas uit de oven Hoofdgerecht Gebakken roodbaars, parelcouscous met gegrilde asperges en cherrytomaten Afsluiter Een heerlijke koffie als afsluiter SHOW GALLERY Weekend VAN 30 OKT TOT 1 NOV Voorgerecht Pittige scampispiesje met tomatensalsa Hoofdgerecht Varkenshaasje Blackwell met amandelkroketjes Afsluiter Een heerlijke koffie als afsluiter SHOW GALLERY Weekend VAN 9 OKT TOT 11 OKT Voorgerecht Portobello met geitenkaas uit de oven Hoofdgerecht Gebakken roodbaars, parelcouscous met gegrilde asperges en cherrytomaten Afsluiter Een heerlijke koffie als afsluiter SHOW GALLERY